Van Greymouth naar Westport
Door: irisenleo
13 Mei 2012 | Nieuw Zeeland, Westport
Het regende intussen, maar gelukkig werd het snel droog en begon de zon zowaar te schijnen.
Toen op weg naar Punakaiki, waar de beroemde "pancakes"-rotsen te zien zijn. Hadden we al gezien en gehoord van Hugo en Ferdi, maar als je het zelf ziet is het toch heel wat indrukwekkender! Wat een natuur! We bleven foto's schieten, dus maar een selectie voor jullie gemaakt. En het weer bleef geweldig, dus we boften.
Weer een flink aantal kilometers verder bij Westport naar een plek gereden, waar een kolonie zeehonden te zien is. Eerst een wandeling van 15 minuten en dan zie je ze liggen vanaf een tableau op zo'n 12 meter hoogte. Heel bijzonder!!
Een motel gezocht in Westport en nog even een wandeling gemaakt langs het zandstrand. Net gegeten bij een italiaans restaurant. Duurde even voor we wat gevonden hadden, want i.v.m. moederdag was alles al flink vol.
Morgen weer naar het binnenland en op weg naar Nelson aan de noordkust. We gaan via de weg die langs de Buller River loopt, met spectaculaire uitkijkpunten en hangbruggen. We zijn benieuwd.
13 Mei 2012 - 10:57
Ton:
Hi there downunder,
mooi mooi mooi alweer, maar, en dat zul je al wel weten: de foto van je golddigger(3e) blijft 100% zwart en de "olie gebruiken/machinekamer staat er 2 x op. kun je beter weghalen, bespaart weer Mbtjes.
HAVE FUN !!!
13 Mei 2012 - 11:09
Barbara:
Weer schitterende foto's, geweldig! En inderdaad, net als Ton wilde ik precies hetzelfde zeggen, waarschijnlijk omdat het de "golddigger" is, en niet herkenbaar op de foto wilde omdat hij bang is om alle geldwolven achter zich aan te krijgen (hihi).
Feestje was gezellig gisteren, nu de troep aan het opruimen/vaatwasser voor de 2e keer laten lopen etc en zo naar pap.
Veel liefs, Bar xx -
13 Mei 2012 - 11:11
Barbara:
Oh, zie nu dat de'" golddigger" op foto 5 wel verschijnt! (dus nr. 3 kan ook weg, samen met foto 9) -
13 Mei 2012 - 12:13
Elly En Hans:
Wist wel dat je droppie was Leo nu hebben we het bewijs. hi.hi.
Dit zijn nu de rotsen die ons hoofd hadden als je het hebt over Nieuw-Zeeland. schitterend, schitterend.
Fijn dat het niet zo druk is heeft de herfst toch nog een voordeel.
Lekker luchtje bij zeewoevies (zeehonden) wij kennen de lucht ook. bah.
Succes bij het lopen op de handbruggen, geniet ze nog.
liefs Elly en Hans -
13 Mei 2012 - 14:10
Bep:
We begrijpen wel hoor dat jullie zwijgen over jullie goudvondst......
Fijn dat het zo rustig was.
Wat een fantastische natuur hè? Prachtige foto's!
Geniet van de Buller River met zijn uitkijkpunten. Bungeejumpen dit keer?
Wij kunnen eindelijk in de tuin in de zon zitten! -
13 Mei 2012 - 15:59
Rob:
Is dat goud nou makkelijk mee te nemen?
In een plastic tasje of zo? Of in gewoon in je broekzak? -
13 Mei 2012 - 16:03
Kees En Miek:
Wauw, geweldig weer, die prachtige foto´s. Wat een ruige kust, genieten maar weer! -
14 Mei 2012 - 10:00
Anneke:
Jeeh, wat spannend allemaal! Ik heb altijd al een keertje in de grond willen wroeten en dan met een zak vol goudklompjes over mn schouder snel terug naar mn hotel:-).
Het ziet er echt schitterend uit, als het niet zo'n eind vliegen was, kwam het zeker op mn verlanglijstje te staan. Maar helaas, dit jaar blijf ik in Nederland. En als het weer nu eens wil meezitten, is dat helemaal niet vervelend.