De laatste dag in N.Z. - Reisverslag uit Rolleston, Nieuw Zeeland van irisenleo - WaarBenJij.nu De laatste dag in N.Z. - Reisverslag uit Rolleston, Nieuw Zeeland van irisenleo - WaarBenJij.nu

De laatste dag in N.Z.

Door: irisenleo

Blijf op de hoogte en volg

18 Juni 2012 | Nieuw Zeeland, Rolleston

Het is zover: morgen vertrekken we weer richting ons eigen landje. Om 8.15 uur komt de taxi. We vertrekken om 10.50 uur naar Singapore, waar we om 17.40 uur aankomen (is daar 4 uur vroeger dan in N.Z.). Is dus ongeveer 11 uur vliegen.

De volgende dag vertrekken we pas om 23.55 uur naar Amsterdam, dus we hebben het hotel gevraagd of we langer in de hotelkamer mogen blijven. Dat kan, maar dat weten ze pas op de dag zelf. We zien dus wel. Anders wordt het rondhangen in de lounge, want je moet om 12.00 uur van je kamer. En dan mogen we weer zo'n 11 uur in het vliegtuig.

Het was een ongelooflijk mooie reis en een unieke ervaring! Toch zijn we blij dat we weer naar huis gaan, want 2 maanden is toch wel lang om van huis te zijn. En natuurlijk hebben we jullie allemaal gemist. Fijn dat zoveel van jullie reacties op onze verslagen gaven. Dat voelde toch een beetje alsof we in contact bleven met Nederland.

En nog een paar laatste foto's van het huis bijgevoegd, omdat we er nog een paar konden plaatsen (maximaal 400).

Truus komt ons donderdag afhalen van Schiphol. Alvast bedankt Truus! We verheugen ons op het weerzien.

En aan alle lieve vrienden en familieleden: bedankt voor jullie heerlijke, lieve en meelevende reacties! Tot gauw in Nederland.

• 18 Juni 2012 - 11:27

Vera:

Een hele goede en voorspoedige thuisreis!!! Groetjes!!

• 18 Juni 2012 - 11:38

Thea En Cor:

Wat gaat dat snel die 2 maanden.
    goede en veilige terug reis.

groetjes

• 18 Juni 2012 - 12:04

Kees En Miek:

Goede reis naar huis!!!!

• 18 Juni 2012 - 12:05

Truus:

goh, het is hier maandag, dus bij jullie al maandagnacht en morgenochtend vertrekken, inderdaad, omgevlogen, die tijd! Heel goede reis en tot donderdagochtend, zal ik om half acht bij de vertrekhal zijn? Liefs, Truus

• 18 Juni 2012 - 12:15

Ton:

Ja jongens,

aan alles komt een eind, dus ....... nu inpakken,,koffers wegen, dikke trui of jas bovenin de koffer, diep adem halen en heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang wachten, vliegen, wachten, vliegen , wachten en dan............... zijn jullie weer thuis.
    Deze 2 maanden waren een goede testcase voor jullie toekomstplannen ( evt. Thailand, Suriname of wat dan ook ) Twee maanden kunnen lang zijn, maar zijn nóg langer als je ergens gewoon maar verblijft en niet continue op pad bent zoals jullie. Thuis komt dan weer de heerlijke regelmaat en alle tijd om en staaaaaaaaaaaaaapel post door te nemen en al jullie foto's te sorteren en op te maken.
    Op die momenten komt de hele reis weer boven en genietje voor de 2e keer.
    HELE VEILIGE en FIJNE reis / vlucht en verblijf op de luchthavens.
    En we verheugen ons er weer op jullie te zien.

Liefs en tot gauw.
    kus

wij

• 18 Juni 2012 - 12:15

Janny En Paul:

Hallo Iris en Leo,

Of je nu 2 maanden op vakantie gaat, of een jaar.
    Het is allemaal tekort.
    Jullie hebben genoten en veel gezien.
    Van voetbal hebben jullie niets gemist.
    Een voordeel is wel, bij thuiskomst hebben jullie bijna geen
    overgang aan het klimaat.
    Wij hopen dat jullie een goede terugreis hebben, zonder vertraging e.d.
    En nu hoef je niet zelf te sturen (dat geloof ik wel).

Groetjes, Janny en Paul

• 18 Juni 2012 - 12:16

Janny:

Goede reis terug.
    groetjes

• 18 Juni 2012 - 12:24

Jose En Ab:

Hele goede reis terug. Jullie hebben nog wat voor de boeg.

Qua voetbal heb je niks gemist Lee. Iedereen was beter dan Oranje..Verdorie...

Groetjes...

• 18 Juni 2012 - 13:10

Elly En Hans:

Ja, Ja aan alles komt een eind, helaas. We wensen jullie een hele goede terugreis, hopelijk geen vertragingen en misschien kunnen jullie nog een beetje slapen, ga maar lekker dromen over de afgelopen weken.
    Ik wilde eerst mee om jullie af te halen maar vind de tijd dat jullie aankomen een beetje te vroeg, om de trein naar Schiphol te nemen.
    Dus we zien jullie binnenkort, liefs Elly en Hans

• 18 Juni 2012 - 14:04

Bep:

We zullen aan jullie denken als jullie op de terugreis zijn. Ik hoop dat de reis voorspoedig verloopt en dat hier dan eindelijk de zomer aanbreekt voor ons allemaal.
    Eerst lekker bijkomen thuis en dan spreken we gauw wat af!
    Goede reis en tot gauw!

• 21 Juni 2012 - 08:59

Barbara:

Vanuit een warm en zonnig Zakynthos wil ik jullie nog een goeie terugreis wensen, maar als het goed is zijn jullie op het moment van dit schrijven alweer terug in Nederland en kunnen jullie terugkijken op een hele mooie vakantie. Begrijp dat het nog steeds geen mooi weer is in Nederland.
    Ik heb het prima naar mijn zin hier, en heerlijk om iedereen weer te zien.
    Ik ga vanavond met mijn oude Griekse bazin eten bij Akropolis rest. Heb een mooie Seat Ibiza gehuurd voor de hele vakantie, dus kan iedereen zo bezoeken. Ben nu bij Wim (van Emmie) en zodoende even zijn pc gebruiken.
    Veel liefs,
    Barbara xx