Door Central Otago terug naar Christchurch
Door: irisenleo
02 Mei 2012 | Nieuw Zeeland, Lawrence
Wat een schitterende natuur weer! Je komt door diverse bijna uitgestorven goudzoekersstadjes. De hele weg, zo'n 180 km, kom je nauwelijks iemand tegen. Wel duizenden schapen, maar die zetten het gelijk op een lopen als je uitstapt.
Op de terugweg langs de kust nog even langs de winkel gereden, voor de bijzondere 'retired' klok. De winkel was nu open gelukkig. De verkoopster vond het leuk dat 'haar' klok nu naar Nederland ging.
Om half 6 waren we weer terug in Christchurch. Chinees gehaald in het winkelcentrum en nu lekker op de bank met een filmpje.
We gaan waarschijnlijk zaterdag of zondag weer op pad. Dit keer naar de westkust, en dan afzakkend naar het zuiden, naar de mooie stad Queenstown. Hier zullen we wel een week over doen, vermoeden we.
De komende dagen wordt het zonnig, bij zo'n 14/15 graden. We gaan de laatste groenten uit de tuin halen en de auto wassen (ziet er uit als een beest).
Tot over een paar dagen!
02 Mei 2012 - 08:00
Danielle:
Wat is het toch heerlijk wakker worden met iedere dag een verslag om te lezen. En die prachtige foto's erbij. Hier gaat het weer steeds beter. X daan -
02 Mei 2012 - 08:12
Bep & Rob:
Leuk verhaal!
We zijn een paar dagen in Edinburgh, dus wij ontbijten met haggis en black pudding. Weer eens wat anders ;). Nog geen whisky gedronken, Leo.
Veel plezier verder! -
02 Mei 2012 - 09:32
Truus:
Inderdaad hartstikke leuk om te lezen, jullie verhalen en fijn dat jullie het zo naar je zin hebben!
De Nieuw Zeelanders genieten hier ook, van koninginnedag en kinderspelen. De plant mist jullie, hij kukelt steeds bijna uit zijn pot (wat doe ik daaraan?). De vissen zal ik vandaag de groeten doen, groetjes, Truus -
02 Mei 2012 - 10:00
Kees En Miek:
Heel bijzonder deze natuur. Zo zien wij ook heel wat van NZ.
Is de auto alweer schoon? -
02 Mei 2012 - 10:58
Elly En |Hans:
Jeetje wat een mooi land is het toch,
heel ruig en dan lijkt het wel tropisch.
Fijn dat jullie zo genieten, wij ook want we kunnen jullie volgen en dat vinden we geweldig, nog heel veel plezier. -
03 Mei 2012 - 10:05
Ton:
Net terug uit York en mail checekn, en wat zie je daar: alwéér schitterende plaatjes van Down Under. MOOI !!!
03 Mei 2012 - 11:27
Arian:
Frodo nog niet tegen gekomen :) -
04 Mei 2012 - 19:23
Dewie:
Zo ik ben nu helemaal bij met het lezen van jullie verslagen. En ik blijf jullie volgen tot zover mooie avonturen. Maar qua temperatuur valt het wel mee daar?! Hier in Nederland is het erg wisselvallig.